| Frutis a întrebat:

Bună TPU, am o problema!
De obicei dupa ce se termină menstruatia,mai este cate o eliminare de sange sau ceva roz pe absorbantul de zi,dar faptul e ca am aprox.o saptamana de cand mi s-a terminat si eu mai am scurgeri, ceva de culoare albuie-galbuie, uneori mai roza si foarte urat mirositoare.Chiar si cand e deja totul bine oricum mai am scurgeri obisnuite cu miros urat! Uneori chiar simt ca si blugii au ceva miros urat de la asta!
Igiena o respect strict!
De ce se intampla asta? Cum pot sa o remediez? Ce sa fac? E normal ceva?
Mulțumesc muult! O seara plăcută!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Daca are miros, te si ustura, ai si senzatie de mancarime cand se elimina? Ar trebui sa mergi la un medic ginecolog fiindca cred ca ai candidoza! Trebuie sa iei ceva tratament fiindca daca se instaleaza bine, atunci nu mai scapi de ea si iti distruge imunitatea! Trebuie sa-ti ia medicul o proba pe lama si iti va spune sigur ce este. Proba luata nu te doare, deci sa nu te sperii! Trebuie tratata fiindca recidiveaza de 3 - 4 ori pe an, daca-i candidoza! Numai bine!
P.S. Dai de stire daca a fost candidoza si tratamentul!

| Frutis explică (pentru Caro34):

Nu,nu am mancarimi sau usturimi!

| Caro34 a răspuns (pentru Frutis):

Normal, scurgerile vaginale, apropos normale!, nu au miros si sunt transparente! Se numesc leucoree! Mergi totusi la medic! Numai bine!