Concentratia mare de cofeina a dus la starea asta ( palpitatii ). Oricum ia si baga calciu cu magneziu in tine si las-o mai moale cu cafelele si cola. Nu sunt o combinatie prea sanatoasa
2 Cafele si o cola pai nu ai nici o problema din cauza dozei de cofeina adrenalina din organism a crescut foarte repede e ca si cand te-ai infuria foarte rau
Deci Si eu am patit anul trecut la fel nu e nici o chestie cu cocaina doamne feresteee E de la caldura Asa am patit si eu mi se parea ca ametesc nu am chemat salvarea am baut multa apa rece, am stat jos si m-am linistit apoi am mancat si m-am, dus acasa dupa ce m-am mai linistit. Am mers la medicul de familie si mi-a spus ca am lipsa de calciu. Am facut si analize si la fel. Mi s-a spus ca am lipsa de calciu am luat calciu si acum imi este foarte bine Oricum astea cun doar de la caldura cat despre faptul ca devi enrvos... E din cauza varstei tuturor ni se intampla nu iti face griji este totul ok
2 Cafele si o cola pai nu ai nici o problema din cauza dozei de cofeina adrenalina din organism a crescut foarte repede e ca si cand te-ai infuria foarte rau
User252426 întreabă: