| xterror7 a întrebat:

Buna TPU am o problema de sanatate happy acum cateva zile am fost la shoping cu un amic am baut la mall 2 cafele, 1 coca-cola,
am plecat de la mall spre niste magazine de haine si de odata intr-un magazin incepe sa ametesc, sa-mi bata inima foarte tare. m-am speriat am sunat la salvare m-o adus la urgenta mi-a dat aveam tensiunea mica foarte mare 140 o_o doctorul mi-a zis daca am loat cocaina, n-am consumat nic un drog si m-am speriat foarte tare. intr-un final a iesit cu bine m-o trimes la doctorul de familie si mi-a dat o prescriptie cica n-am calciu -. - si observ ca devin foarte nervos! please cine are o idee ce-as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BANN3R a răspuns:

Concentratia mare de cofeina a dus la starea asta ( palpitatii ). Oricum ia si baga calciu cu magneziu in tine si las-o mai moale cu cafelele si cola. Nu sunt o combinatie prea sanatoasa

| pix3L a răspuns:

2 Cafele si o cola pai nu ai nici o problema din cauza dozei de cofeina adrenalina din organism a crescut foarte repede e ca si cand te-ai infuria foarte rau

| GABYwow a răspuns:

Incearca sa nu mai bei atata cofeina

| Unghiutze a răspuns:

Deci Si eu am patit anul trecut la fel nu e nici o chestie cu cocaina doamne feresteeelaughing E de la caldura Asa am patit si eu mi se parea ca ametesc nu am chemat salvarea am baut multa apa rece, am stat jos si m-am linistit apoi am mancat si m-am, dus acasa dupa ce m-am mai linistit. Am mers la medicul de familie si mi-a spus ca am lipsa de calciu. Am facut si analize si la fel. Mi s-a spus ca am lipsa de calciu am luat calciu si acum imi este foarte bine Oricum astea cun doar de la caldura cat despre faptul ca devi enrvos... E din cauza varstei tuturor ni se intampla nu iti face griji este totul okwinking

| denisaDiamant a răspuns:

2 Cafele si o cola pai nu ai nici o problema din cauza dozei de cofeina adrenalina din organism a crescut foarte repede e ca si cand te-ai infuria foarte rau