| LaylaAnaMaria12 a întrebat:

Am o problema de vreo 3 luni nu mi-a mai venit ciclul(acum 3 luni am avut prima menstruatie).Ar trebui sa ma ingrijorez? Daca ma duc la ginecolog mi-e rusine... daca trebuie sa ma dezbrac.Dau fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alinadianaaa a răspuns:

Primele menstruati nu vin regulat, apoi o sa se regularizeze, dar ar fi important sa consulti un ginecolog ca sa iti dea un diagnostic clar si precis.

5 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

Bunica-mea la 65 de ani s-a dus la ginecolog, aici nu mai este treaba de rusine, pana la urma el si-a ales meseria asta.Parerea mea este sa te duci.

| Star2 a răspuns:

Nu este vreo problema, asa este la prima menstruatie intarzie iar apoi apare si vine regulat.
Multa sanatate.

| LaylaAnaMaria12 explică (pentru Star2):

Si cam cat ar trebui sa stau pana sa merg la ginecolog daca nu imi vine ciclul?

| Ghimbasanu a răspuns:

Buna. Prima data nu este neregulat asa ca nu te speria. In caz ca nu iti vine nici dupa o luna ar fi bine sa consulti un ginecolog. Aici nu este vorba de rusine. La urma urmei este pentru sanatatea ta.

BAFTA SI PUPICI!kiss

| LaylaAnaMaria12 explică:

Multumesc tuturor!