| яαzναη a întrebat:

Buna,TPU.Am o problema destul de majora.Sunt fumator,dar parintii nu stiu, incep sa fac raceli si sa tusesc destul de des si ei banuiesc ca am ceva la plamani si vreau sa imi faca un control la plamani sa vada daca am ceva.Intrebarea este: aceast control la plamani poate detecta nicotina? Sa ma ingrijorez sau sa stau linistit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu detecteaza nicotina dar detecteaza ca ai fumat.

| Iris1997 a răspuns:

Nu poate detecta nicotina frate wtf? laughing

| Seby90 a răspuns (pentru Iris1997):

Si tu la 17 ani de unde stii?

| Iris1997 a răspuns (pentru Seby90):

Daca fumezi de peste 4-5 ani plamanii tai se innegresc si asa isi dau seama, daca ai o luna, doua, baga 2 gume in gura si nu-si da seama nimeni...de acolo stiuwinking

| Seby90 a răspuns (pentru Iris1997):

Ah, pai da la control, iti desface coastele sa vada cat de negrii sunt. Si cand mesteci guma se intinde peste plamani si ii albeste. **** mea de logica.

| Iris1997 a răspuns (pentru Seby90):

Bah copil laughing cand iti face raza nu iti detecteaza nicotina, detecteaza negreata ce se aduna in timp pe plamanii tai din cauza fumului...de asta ziceam ca daca fumezi de cateva luni nu se vede dar daca ai 2-3-4 ani se vede la raza straight face

| EduardFcp a răspuns (pentru Iris1997):

Detecteaza niste pete, si pan' la urma daca a fumat, mai conteaza ce? laughing

| Iris1997 a răspuns (pentru EduardFcp):

Nu l-am intrebat ce a fumat...invata sa citesti dupa aia sa comentezi rolling on the floor

| adriandibosfcdb123 a răspuns:

Sa te lasi de fumat

| Thunderwave_Adriana_1986 a răspuns:

Nici dupa raze nu-si prea da nimeni seama daca fumezi sau nu, mai ales ca banuiesc ca nu esti fumator de multi ani care baga 1 pachet la zi.

deci stai linistit, desi ar fi mai bine sa te lasi cat mai poti. e un obicei prost si scump care-ti mananca si viata si banii

| яαzναη explică (pentru Thunderwave_Adriana_1986):

Fumez 1 sau 2 pe zi, cateodata nici una cand nu imi trebuie.

| яαzναη explică:

Sa zicem ca am 1 an sau 1 an jumatate, se observa?

| LarisutzaMicutza a răspuns:

Eu nu sunt in masura sa-ti spun exact, dar iti pot spune doar ca este foarte foarte foarte posibil sa o detecteze deoarece de multe ori cand iti faci un control doctorul iti spune imediat ca esti fumator (daca esti)...
Eu ti-as spune sa le spui si sa le explici de ce esti fumator si sa le ceri sa te ajute sa te lasi (bineinteles daca vrei)...winking big grin
Funda? big grin laughingwinking

| AneMarieK a răspuns:

Depinde de cat timp esti fumator. happy

| EduardFcp a răspuns:

Depinde de cand fumezi, daca fumezi de mult, acest control nu poate fi in regula. Fundita?