| veriss a întrebat:

Am o problema destul de mare. Iei am iesit afara, afara fiind viscol avand fata uda iar cand m-am uitat in oglinda am observat ca am fata iritata. Cu ce as putea sa ma dau pe fata ca sa imi treaca iritatia. O sa imi ramane urma?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Daca nu ai creme pentru ten sensibil, foloseste ulei de masline, e excelent pentru piele.

4 răspunsuri:
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Foloseste apa termala de la avene. Este foarte buna in tratatrea iritatiilor cutanate! o gasesti in farmacii!

| Scikofit a răspuns:

Nu o sa iti ramana urme...fierbe niste ceai de mustetel(daca ai daca nu te duci la farmacie) si spalati fata cu ceai de musteel, dar ai grija sa nu fie fierbintewinking Poti sa te dai cu Nivea...Dar remediul cu musetel e mai eficientwinking

| CristiB93 a răspuns:

Date cu crema de galbenele sau cu nivea astea doua sunt bune pentru asa cevawinking

| Rac_Alex_1992 a răspuns:

Date cu spermanol