| littleblackgirl a întrebat:

Am o problema destul de serioasa. Folosesc de 9 zile niste produse pentru acnee, foarte bune, luate de la farmacie cu prescriere. Unul dintre produse insa este pentru acnee severa (ceea ce eu nu am) si se pare ca mi-au aparut arsuri pe fata. Sunt acele pete de culoare maronie care ustura la atingere. Am oprit tratamentul, dar nu stiu ce sa fac pentru a face petele sa dispara. Mi-e frica sa nu fie permanente. Ofer funda si voturi, si va multumesc pentru raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ar fi bine sa ne spui si denumirea produselor.

| littleblackgirl explică (pentru Abh):

Nu vreau sa fac aici reclama proasta, deoarece sunt produse bune folosite si de alte persaone. Problema a fost la mine probabil pentru ca am o piele mai sensibila, altfel nu imi explic.

Abh
| Abh a răspuns:

Atunci ma tem ca dermatologul care ti le-a prescris e singurul in masura sa te ajute.

| darrio2007 a răspuns:

Ti-a fost prescris de medic tratamentul? Sau l-ai administrat singura? Dupa bunul plac? Problema ta este un pic mai complicata.Aici nu ai sa gasesti raspunsul potrivit.Mergi la un medic dermatolog.

Răspuns utilizator avertizat