| Boooaaaaarrrrruuuuuuu a întrebat:

Buna TPU.
Am o problema destul de serioasă pentru mine asa ca va rog sa va abțineți de la miștouri sau orice alte glume care nu își vad rostul (mulțumesc).
De vreo o săptămâna am observat o chestie happy nu mai simt mirosul cum îl simteam înainte.
Și pentru mine e ceva nou și ciudat ca și pentru voi.
De exemplu mirosul de ustoroi e unul cu totul și cu totul altul fata de cum îl tineam eu minte.
Ceapa la fel.
Inclusiv și mirosul pieptului de pui s-a transformat intr unul insuportabil... și lista poate continua.
Dacă cineva știe ce e asta sau a mai avut de a face cu asa ceva... helplaughing
Țin sa menționez ca am avut covid in urma cu 5 luni deci nu cred ca are vreo legatura

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Ai covid

| BaciuFlorin a răspuns:

De la COVID, am prieteni care mi au spus ca nu mai simt miros nici la 6 luni de cand au avut.

| Anonim90945 a răspuns:

Salut! Nu sunt medic, dar stiu ceva sigur. Daca ai avut covid, si te-ai vindecat, el tot persista. (Si mamei mele ii sa inatmplat, adica persista dar ea nu are problema cum ai tu)
Acum eu nu te pot sfatui sa te duci la medic, ca daca e covid, te ia cu izoleta?
Dar daca aceste simptome nu dispar in 1 saptamana, si este ceva mai grav, apeleaza tata la 112.
Insanatosire grabnica!