Cred că trebuie să pleci de aici: "asociez starea de rău cu liceul". De ce? Nu e normal. Analizează-ţi motivele. Ar trebui să ai o cu totul altă viziune. Mulţi si-au dat seama mai târziu în viaţă că aceia au fost anii cei mai frumoşi. De ce să îţi dai seama atunci, si să nu îi privesti chiar acum ca fiind frumosi?
https://www.youtube.com/watch?v=fcokoGjTpCQ
Te sfatuiesc sa nu te mai autocompatimesti, asta iti creeaza problema. Ce sa zica altii care au crescut in razboi sau nu au ce pune in gura?
Chiar tu spui ca asociezi starea de rau cu liceul... nu cumva ar trebui sa schimbi locul, sa te duci la alta scoala, poate apare vreo schimbare?!
Ești așa deoarece ești stresată ca părinții tăi au divorțat încearcă sa uiți, încearcă sa nu te mai sperii așa de ușor, cînd îți este rău nu te panica
Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Liviucu întreabă: