| LigiMe99 a întrebat:

Am o problema... Din cand in cand, nu stiu de ce, mi se umfla degetele si ma mananca groaznic si daca mi le frec de ceva ma ustura rau. Mama zice ca e de la schimbarea de presiune... Nu stiu ce sa fac ca sa imi treaca! Aveti vreo idee?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Cand ti-se umfla degetele stiu ca e vorba de retentie de apa, cel putin eu asa patesc si rezolv cu niste ceaiuri de soc, dar nu am patit nici o data sa ma usture

| mixxjim a răspuns:

Ai observat vreo legatura intre ce-ai mancat in perioada respectiva? adica ai mancat ceva mai sarat de exemplu? sau chiar era o schimbare de presiune? cel mai bine ar fi sa-ti faci niste analize, sa nu fie vreun reumatism sau vreo alergie la ceva, sanatate!

| LigiMe99 explică (pentru mixxjim):

Merci, dar nu cred ca e alergie... Mi se intampla vara de obicei si nu tine mai mult de 1 saptamana... Si am doar 13 ani big grin

| mixxjim a răspuns (pentru LigiMe99):

Multi ani, sa fii sanatos! presupun ca mi-ai spus varsta la faza cu reumatismul - n-are nicio legatura, nu e musai sa fii batrin sa ai reumatism, din pacate, eu am facut de cand aveam 5 ani, de la amigdale sad cand prinzi ocazia fa-ti totusi niste analizewinking

| LigiMe99 explică (pentru mixxjim):

Aaaa, da, de.aia iti spusesem big grin Merci mul; t, cred ca e indicat