| AndreeeexD a întrebat:

Am o problema. Din minut in minut mi se face sete.Nu stiu de ce. Voi aveti idee? Am 12 ani.
P. S: Nu vreau sa vad raspunsuri de exemplu "Mergi la un medinc" sau ceva de genu asta. Funda si vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| rutanklan a răspuns:

Pai ai baut apa? Ai mancat pizza sau ceva iute/sarat/picant? Mananci ceva sa ti se faca sete? Transpiri sau e cald la tine? Vorbesti mult? De regula cateva din obiceiurile astea pot provoca setea. SI bea apa nu pea suc/ceai/sirop si alte dulcegarii. Poti sa dai si o bere de 0. 33 pe gat ca iti trece. (la 12 ani nu ai ce sa patesti de la atat)

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca chestia asta cu setea ti se intampla zilnic, ai grija pentru ca asta este c am suspect, poate fi vorba de diabet

| MrAngelus a răspuns:

Setea foarte mare este unul dintre semnele diabetului insipid.

Sursa: http://www.bzi.ro/......ipid-92976

| laurici_3736 a răspuns:

Probabil ca-ti creste glicemia sau ai vreun parazit intestinal

| AlinnutSsa a răspuns:

Buna
Asta este din cauza la ce ai mancat [ ex cartofi prajiti, pizza etc.]
Nu bea suc!
Apa. Multa. Sau mesteca guma.
Succes

| Gabiᅠ a răspuns:

Bea pina o sa-ti treaca. happy
eu tot patesc cite o data asa