Eu am scapat de rinita alergica (la praf, fan, fum, detergent, lenor, mucegai, etc ) cu paracetamol sinus. Despre cealalta alergie nu stiu ce sa zic, ia tratamentul in continuare daca stii ca te ajuta, daca nu dicuta cu medcul sa mai incerci si altceva. Cicatricile nu dispar miraculos dar dupa baie maseaza bine zonele cu crema de galbene aplicata in strat generos eventual pe tot corpul si masat foarte bine, pielea se va hidrata iar cicatricile se reduc vizibil. Nu uita sa consumi multe lichide apa, ceai, compot. Sanatate
Alergia de care spui tu este mai complicata, si nu prea exista raspunsuri directe aici pe site.
Un alergolog ar fi o optiune.
A doua optiune ar fi sa incerci sa treci pe tratamentele naturiste, dietele antialergice, etc. Dar aici e foarte mult de discutat si foarte mult de citit.
Oricum, pentru a intelege o directie, cauta pe blog-ul unui doctor numit Marginean, http://drcalinmarginean.blogspot.com.au/p/prezentari-video.html
Printre cele multe, din ce imi aduc aminte ataca si partea cu alergiile. Pe la capitolul de lactate, chestii din astea.
Ar fi un inceput... De acolo, in functie de cata rabdare ai sa asculti conferintele, o sa iti dai seama singura ce sa faci.