| Lavinutzz a întrebat:

am o problema eu imi rof unghiile am incercat de foarte multe ori sa le las sa creasca si de fiecare data am reusit dar dupa cateva zile incepeam sa le rod din nou ( de ex: venea profa cu lucrarile noastre la scoala, eu ma enervam si eram un fel de "disperata" si nu ma mai puteam sa ma controlez...asa incepeam sa le rod din nou) Spuneti-mi va rog metode de a scapa de acest tic vreau si eu unghiile mari si frumoase :*:* FUNDA+ vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| YoungMoneyWeezy a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si nu stiu nici eu ce sa fac...acum incerc sa ma stapanesc si vad ca merge iar cand nu pot fumez o tigara si nu mai am probleme...

| TangerineP a răspuns:

Incearca intii metoda cu oja cu gust amar)ori de cite ori tinzi sa-ti rozi unghiile vei avea un gust neplacut)
daca nu merge incearca sa-ti ocupi mainile cu ceva cind stai:de ex un pix-sa-l tii in mina in loc sa-ti rozi unghiile
si nu in ultimul rind relaxeaza-te si nu fi nervoasa...respira adinc si zimbeshte)
succes))