| budeanu a întrebat:

Am o problema ff intima asa ca nu stiu cum sa v-o zic :s imi este si rusine :s :s :s deci de cateva luni mi-se scurge o secretie alba si stiti vo d unde laughing big grin. Nuj ce sa mai fac :s. ce este acea secretie? De cce mi-se scurge mie? Mentionez faptul ca nu am menstruatie.(poate ca sunt si oameni seriosi pe TPU care nu o sa se rada straight face)Ms anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este nimic de ras in asta, poate doar modul nepoliticos in care ai spus-o si care lasa loc la interpretari vulgare. In DEX exista cuvinte pentru organele genitale si este decent sa le folosesti, formulari de tip "stiti voi de unde" fiind vulgare si insinuand denumiri obscene.
Ca raspuns la intrebare: este secretia vaginala normala, apare la toate fetele cam cu 2 ani inainte de prima menstruatie. Inseamna ca organismul tau se maturizeaza si se pregateste pentru prima menstra.

10 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

T-ea prins raceala sau urmeaza sa-ti vina menstruatia.

| andreeeeea a răspuns:

Pai. mie mi-a tot curs inainte sa imi vina menstruatiahappy
si prietena mea mi-a spus ca dac incepe sa iti curga asta inseamna ca o sa iti vina in curand(in curand poate insemna si peste un an)
mi`e mi-a venit dar tot im curge chestia aia.si nu stiu nici eu ce e. ideea ii ca nu esti singura care o are.mai sunt inca 100laughing foloseste absorbante zilnice tot timpul sa nu ti se pateze chiloteiibig grin
sper ca te-am ajutatthinking

| Madalichka a răspuns:

Buna! Nu ai dat suficiente detalii, de exemplu ce consistenta are (lichida, gelatinoasa, branzoasa) si cat de alba e sau daca are vreun miros.
Stiu ca nu iti place si nu vreau sa te sperii, dar ca sa fii sigura, mergi la doctor. Mai bine sa iti spuna ca e perfect normal decat sa afli pe urma cine stie ce. Mergi cu o prietena sau chiar cu mama.

| Madalichka a răspuns:

Atunci e cel mai probabil o lubrifiere naturala mai abundenta. Mai poate fi cauzata si de ce mananci, ce bei sau daca ai emotii dese.
Dar tot trebuie mers la doctor, dupa cum ziceam.

| Octaviana_9832 a răspuns:

Buna ~!
Nu trebuie sa te jenezi. Asta inseamna ca in curand o sa ai menstruatiewinking. Nu ai precizat varsta dar presupun ca ai intre 12/13/14 ani :S.
In fine. Aceasta apare luna de luna si iti va aparea si cand vei avea menstruatie ca sa te previna ca iti va veni. Sa nu te sperii! In curand o sa aiwinking. Este perfect natural.

| KoreaJapan a răspuns:

Din cauza asta! Tre sa-ti vina in curand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmeaza sa-ti vina menstruatia. Mai e putin putin :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmeaza sa-ti vina menstruatia.In afara de asta, este pentru ca... sa fie umezita :D.
Vorbeste neaparat cu mama ta si roag-o sa-ti cumpere sau sa-ti dea un fel de mic absorbant(dar nu este)Discreet si unul Always sa fii pregatita.
http://www.noifetele.ro/ iti va fi de mare ajutor.
In afara de asta, nu este nimic de care sa-ti fie rusine, tuturor fetelor(si mie :D ) mi s-a intamplat...este ceva natural, legat de viata.
Nu uita sa vorbesti cu mama ta.
:)
Iti doresc numai bine.
:*:*:*:*:*
P. S.:Si eu o adooor pe Miley!:)

| budeanu explică:

Am 10 ani :s sora mea are 17 si are acest cont :s

| budeanu explică:

Deci e nu stiu cum, viscoasa si nu nu are nici un miros. lol de parca as mirosi laughing