Daca esti in perioada adolescentei, e ceva normal.Du-te la dermatolog, nu mai incerca toate produsele care de cele mai multe ori mai rau iti fac daca ai un ten sensibil.
Din cate stiu eu tipul asta de acnee este cauzata de dereglari hormonale si pe astea e destul de greu sa le tratezi altfel decat cu medicamente prescrise de medic, de genul antibiotice, anticonceptionale si roaccutane care are efecte adverse neplacute. Pana mergi la medic ar trebui sa renunti la dulciuri, carne si prajeli, eventual sa bei niste ceaiuri sau tincturi...zmeurul este foarte bun. Succes!
Te duci la un medic sa ti le suga cu o seringa. Io asa am facut. Am fost de 2 sau 3 ori si dupa nu mi s-a mai umflat la loc.
Incearca sa iti schimbi sangele... sau daca esti in timpul in care trebuie sa iti vina "musafiri" o sa iti treaca dupa.
Mie de fiecare data cand mai imi apare un cos, fac ceai de musetel si ma dau cu pliculetu caldut pe fata si imi disper cel tarziu a doua zi...acum depinde si de piele fiecaruia sau mai am o crema de la avon mica cu miere si aia functioneaza! fundita?