| andreea2011 a întrebat:

am o problema foarte grava...toatat lumea de la mine din clasa imi vorbeste urat...in senul ca mi de adreseaza cu,, fa,, si in plus de asta ma barfeste toata lumea, adica ma face fitoasa, miloaga, deoarece ma inteleg destul de bine cu toti profesorii, in sensul ca nimeni nu are probleme cu mine, am note foarte mari.Si cum am mai spus tota lumea ma considera fitoasa deoarece am totusi niste principii, nu am venit la scoala ca sa barfesc si sa ma injur cu toti analfabeti.Nu pot spune ca chiar nimeni nu vorbeste cu mine sunt vreo 2-3 fete si 2-3 baieti, dar nu cred ca putem fii prieteni in sensul ca nu vor sa devenim adevarati prieteni ca sa fim de gasca sau ceva de genul asta.Si toata lumea cand vreau sa spun ceva imi zice sa tac si sa-mi vad de treaba mea. dar nu mai pot trai asa, pur si simplu cateodata imi vine sa ma arunc de la balcon. Absolut nimeni nu ma intelege si absolut niemnu nu mi da dreptate.toata lumea spune ca am ceva eu si nu ei, dar nu mai pot tari asa.va rog niste sfaturi.PS sunt clasa a 5a. Si o sa va spun si cine ma barfeste si ma injura in continuutonguee acesti copii ii gasiti pe Facebook.Adina Ionescu sau Ionescu Adina; Geangu Teodora sau Teodora Ioana; Bebu sau Iancu Ionut, chiar va rog sa i cautati pe Facebook.Si as vrea sa ma ajutati cu ceva, daca s ar putea as vrea sa-mi raspunda si Brigaela.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai valoare dacă ești bârfită.
Îți vezi de treaba ta, se vede că sunt fără educație de la părinți acasă, sunt răi și invidioși. Cu așa persoane niciodată în viață să nu te împrietenești.
Succes în viață!
Pa, pa.

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
In primul rand te sfatuiesc sa renunti la gandirea asta negativa,care o ai.
Tu nu ai nevoi sa traiesti cu ei,asa ca vezi ti tu de ale tale asa cum ai facut o pana acum,invata,repecta profesorii si pe cei care te respecta,in rest fii indiferenta la tot ce auzi ca se vb despre tine.
Invata ca tu esti cel mai important om pentru tine{sper ca m am facut inteleasa},iar cei care vb in stilul asta,e clar ca nu fac parte din categoria ta si deci, nu trebuie sa iti faci problema din punctul asta.
Gandeste pozitiv intodeauna si nu uita...tu contezi cel mai mult, tu esti cea mai importanta!

| CSID a răspuns:

Buna! Nu mai fii atat de suparata, continua sa inveti bine, multumeste- te cu mai putini prieteni, dar de calitate, pentru ca din pacate, colegii nu ti-i alegi in scoala generala.invata ca sa poti sa fii la un liceu bun, intr-o clasa buna, cu niste copii cu acelasi nivel elevat. Pastreaza-ti principiile, iti vor folosi mai tarziu, cand lucrurile astea care te supara acum vor fi doar amintire!

| loveanime059 a răspuns:

Hmm, eu zic ca sa nu mai pui la suflet, sa-i lasi in pace sa nu-i bagi in seama deoarece se vor satura daca nu-i bagi in seama, cand vezi ca te barfesc pleaca din acel loc spunandu-le ca aici miroase a prostie sau ceva de genul, stai cu prietenii aceia cu care vb in clasa ca mai bine putin decat deloc, gandeste-te ca altii au mai multe probleme, si pe mine m-a ajuta foarte mult faptul ca ma gandesc ca pan' la urma o sa ma despart de ei si nu o sa mai tinem legatura, gandeste-te ca o sa gasesti persoane cu care te vei intelege si care te vor intelege la un moment dat, pentru ca la toti la vine urdaul in legatura cu asta daca au principii, respect fata de altii si care sunt prietenosi, deci nu-ti mai face griji ca o sa scapi de ei, niciodata sa nu te gandesti la sinucidere deoarece Dumnezeu nu ni-a dat viata ca sa o luam, poti vorbii cu parintii tai sa-ti de-a sfaturi, sa te indrume, sa te asculte, sa-ti spuna cat de importanta esti si cat o sa mai fii! roaga-te la Dumnezeu sa fie mereu alaturi de tine si sa nu mai suferi, atata timp cat esti aproape de el, te rogi, te duci la biserica si el o sa fie aproape de tine si o sa te protejeze de lucruri rele, atata timp cat esti departe de el si el o sa fie de tine si diavolul o sa vina si o sa te faca sa faci pacate si sa suferi

| sylarz a răspuns:

Dupa fata care o ai chiar ca esti miloaga tongue

| BlackRose4ever a răspuns:

Pai...in primul rând niciodată n-o sa poți fi prieten cu toată lumea pentru ca asa e omul, dar asta nu înseamnă ca nu trebuie sa existe toleranta.in al doilea rând,in legătura cu faptul ca te intelegi cu profesorii,ei sunt invidiosi pentru asta dar si pentru faptul ca inveti bine.cât despre relația cu aceștia,poți sa ii intrebi ce le-ai făcut de au motive sa spună asa ceva,sa ii inviti la o discuție calma. daca nu, poți deschide aceasta tema la dirigentie fără sa numesti acele persoane, vorbește la modul general.de asemenea discuta aceasta tema cu părinții sau cu cineva apropiat tie. gândește-te si la comportamentul tau, poate gresesti si tu undeva.

| Tudor_Sebastian_2000 a răspuns:

Bravo bravo

| cody95 a răspuns:

De ce ti-ar pasa? adica da-le pace. dupa mine sunt doar invidiosi. tu ai viata ta inveti bine dupa cum zici o sa ajungi ceva pe cand ei... ma rog incearca sa ii intrebi dar pun pariu ca ei nici nu realizaeaza ce fac pentru ca nu o fac intentionat

| Evea a răspuns:

Oke.salut! Poi in primul rand nu mi se pare normal ca niste copii de clasa a 5 a sa faca asa ceva.E urat din partea lor, dar gandeste`te si la tine.Ma refer la faptul ca,poate nu esti nici tu "usa de biserica".Nu o lua in nume de rau.Te-as sfatui sa te gandesti la caracterul tau, la faptele tale in raport cu colegii.
Daca tu esti ok, atunci imprieteneste`te mai mult cu ei.Incearca sa comunici, sa te implici in lucrurile pe care le fac ei.
XOXO :*

| PantherLilla a răspuns:

♥Buna! EU iti zic sa nu te mai necajesti.Pentru un moment,incearca sa uiti de copii aia daca nu le dai atentie(desi va fi cam greu)
In fine,sa-ti gasesti un prieten,poate fi dificil dar in primul si in primul rand sa fiti prieteni,nu cei mai buni,dupa incearca sa cunosti si alti oameni:baga-te in seama, dar nici sa devii cea mai enervanata, asa imprieteneste-te cu multa lume, si nu uita ca poti sa-ti faci prieteni in fiecare minut doar sa nu stai intr-un colt uitat de lume, caci asa o sa aiba si ei o parere proasta despre tine! Succes! Sper ca te-am ajutat☻