Probabil ai tenul uscat si in general tenul uscat e predispus la riduri, mai ales "ajutat" de produsele cosmetice(fond de ten, pudra). Sa stii ca nici o crema antirid nu face minuni dar eu de vreun an de zile am descoperit uleiul de argan. Il folosesc in fiecare seara, masez bine tenul si nu mai dau apoi cu nici o creama. Tenul se hidrateaza super bine si arata frumos. Poti sa-l incerci, e bun pentru ridurile fine. Il gasesti la plafar, o sticluta de 100 ml costa 60 de lei. Pupic!
Cu mare drag! Nu vor disparea de tot dar tenul se revitalizeaza super bine si se va observa diferenta. Daca il folosesti regulat, previi aparitia unor noi riduri. Te poti machia linistita, uleiul il folosesti doar seara, nu si dimineata. Intra in piele pe timpul noptii si ramane un ten finut. :*
Vroiam sa-ti mai spun cate ceva, ti-o spun din proprie experienta. Cu 5 minutele inainte sa te dai cu fond de ten, da-te cu o crema hidratanta. Nu te spala cu nici un sapun pe fata si nu folosi lotiunea tonica, usuca tenul. Eu ma demachiez cu servetele demachiante pentru ten sensibil si uscat. Iar uneori cand mi se mai irta tenul, imi dau cu crema de galbenele. Pupic!