Ce s-a întâmplat după? Dacă nu poti, atunci nu îmi răspunde.
Când te simți amenintat/a de orice fel de împrejurare, este recomandat să nu stai de vorbă cu individul, sa nu-i răspunzi in nici-un fel și sa pui mâna pe telefon si să suni politia la 112.
Pentru că si daca-l lasi in pace, copilul acesta va face iarasi cu tine si cu altii ce a facut si mai înainte.
Si pentru liniștea ta poti sa suni si astăzi la politie si sa le spui ce ti s-a întâmplat. Le spui ca te-ai simtit amenintat/a de îndrăzneala acelui copil. Ei te vor învăța ce să faci în astfel de cazuri.
Niciodată nu trebuie să ne temem de oameni.
Dai una in boase tare si cat e la pamant da i,, omoru". E bine sa l bati cat mai rau pentru ca fiind vecin cu tine ii este foarte usor sa te gaseasca si o sa vina cu cativa malai dupa el sa ti dea tie omoru". Da i cat poti tu de tare, sa se pise pe el de durere, te opresti ori cand aproape numai misca ori cand se baga altii sa va desparta. Retine, bate l bine altfel a doua zi va veni dupa tine si o sa te joace rau in picioare cu gorilele le care le lupa el in fund in timpul liber
Eu, in asemenea cazuri, ma fac ca sunt "surd", nici nu ma intorc spre el.
Daca totusi ma agreseaza fizic, il dobor la pamant cu o singura miscare combinata (judo+karate), prin surprindere.
Niciodata n-a mai indraznit vreunul sa mai incerce limitele mele