| adrili10 a întrebat:

Buna TPU am o problema imi simt gatul uscat si vocea cate o data ragusita.Si am cate o data o fosa nazala infundata cand una cand alta.Nu stiu de ce si imi este frica.De ceva timp am inceput sa fumez dar nu mult cate o tigara sau doua pe saptamaba pana.Nu trageam in piept nuna asa in gura cred ca am fumat in total un pachet paba acuma.Ma tem sa nh am ceva va rog sa ma ajutati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MGica a răspuns:

Este o simpla raceala, exact cum ti-am zis.

7 răspunsuri:
| MGica a răspuns:

Nu ai nimic, probabil o raceala care rezulta in "infundarea" foselor nazale cu mucus. Sufla-ti nasul. Nu mai fuma atatea tigari ca-ti faci doar rau.

| adrili10 explică (pentru MGica):

O singura tigara sau doua pe saptamana.Am unfat un pachet in total de cand m-am apucat.
Si acuma mi-e frica sa nu am ceva pe la gat.

| MGica a răspuns (pentru adrili10):

Citisem c-ai fumat un pachet de cand cu "problemele" la nas si gat, vina mea.
Nu este nicio problema, este doar o raceala.
Spune-mi, ai probleme respiratorii in vreun fel? Simptome ai? Frisoane, dureri de cap, ochi etc?

Nu am nimic din astea numai ce ti-am spus mai sus simt o uscaciune si o mica ragusala in gat si cate o data nasul infundat.

A si am uitat cate o data am un nod in gat sau ceva asa ca un mucus care cand inghit se duce si dupa un timp revine iarasi.

Se numeste flegma. Oricine are asa ceva, in momentul asta tot tusesc incercand s-o scot afara. Ti-am zis, este normal.

Ok deci nu e nimic grav iti multumesc.

Este o simpla raceala, exact cum ti-am zis.