| MaryAndMizore a întrebat:

Am o problema:in unele nopti nu pot sa adorm in 48 de min. sau mai multe si ma scol din somn dar pot sa adorm la loc.Nu stiu de la ce e.Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac. Funda dau!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andrei57 a răspuns:

Pai ar trebui sa renunti la bauturi acidulate, cu atat mai mult la cele pe baza de cofeina (coca cola, pepsi), sa nu mananci ciocolata, ceriale si alte chesti ce contin cacao seara sau cu 2-3 ore inainte de culcare.Aeriseste camera 5 minute minim si incearca sa faci ceva exerciti (genoflexiuni, abdomene) asa mai consumi din energie.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai auzit de melatonin? este u produs naturist care iti face somnul linistitor. daca te intereseaza mai multe detalii gasesti aici: http://www.suplimente-naturiste.com