anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Am o problema jenanta! Am flatulenta.Am incercat tot felul de tratamente:Simeticona,carbune activ,ceaiuri verzi,exercitii kegel,reducerea statului jos, perna pentru hemoroizi etc si nu au dat rezultate.Am hemoroizi interni si toata lumea ma evita.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medic si nu mai fa tratament dupa ureche! Eu m-am dus, mi-a dat Stomachon, si acum sunt mai bine. Dar la fiecare trebuie un tratament separat.

| darrio2007 a răspuns:

Flatulența este ceva normal, in functie de ce mananci. Problema este daca reusesti sa te abtii sa nu faci asta in public.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca ar fi utila si o reevaluare a alimentatiei.De exemplu, multe persoane patesc asa de la alimente cu gluten.Mergi la medic sa descoperi care e cauza, deoarece sunt foarte multi factori de luat in considerare.

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Am fost la o groaza de medici si nu a fost de folos.

Răspuns utilizator avertizat