| claudia01 a întrebat:

Buna TPU am o problema:la cateva luni dupa nastere am inceput sa am niste zgomote in urechi( un fel de vajait) care se accentueaza si imi pierd auzul. Am fost la ORL nu mi- a folosit la nimic. Mi s-a propus sa-mi pun aparat auditiv dar asta nu rezolva problema in sine (adica vajaitul). De multe ori ma trezesc noaptea si nu mai pot adormi din cauza asta. Poate cineva sa ma ajute?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa te vada un neurolog si un psihiatru. Cel mai probabil un zgomot care te trezeste din somn are sursa in mintea ta.

1 răspuns:
| bobby_7474 a răspuns:

In general,vajaitul in ureche este dat de :boli ale urechii interioare,tensiunea arteriala mare,si proasta circulatie a singelui, ar tr sa mergi si la un internist, sanatate