Întrebare recomandată | Risciuc_Adrian_1979 a întrebat:

Am o problema la mâini.Tot mi se cojește piele de pe mâini si nu stiu de la ce. Dacă știți o crema buna sau ceva ajutați-mă va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PinkPanther001 a răspuns:

Folosind zilnic, de câte ori este necesar una dintre aceste creme de mâini, mâinile își reiau aspectul sănătos în aproximativ o săptămână.Se recomandă folosirea unei creme de mâini cu gălbenele, vitamina A și/sau E, extract de mușețel și uleiuri din plante, cum ar fi cel de soia sau de măsline. Crema de mâini Alva și Crema de mâini Eco, ambele concepute special pentru a repara și hidrata pielea uscată și în curs de exfoliere a mâinilor. Ambele au un efect benefic și asupra cuticulelor și unghiilor, pe care le întăres și re revitalizează.

11 răspunsuri:
| Gramadă_Diana_1999 a răspuns:

Ar trebui să mergi la un medic, e posibil să fie din cauza unei lipse de calciu. Încearcă o cremă de gălbenele sau o cremă Nivea.

| Jennny a răspuns:

Crema de la Neutrogena este foarte buna. Contine glicerina si este grasa, insa intra rapid in piele. Are o formula concentrata, sigur de va ajuta.

| Harley18 a răspuns:

Poate ti se cojeste pielea de la soare, se mai intampla. happy

| InvalidName007 a răspuns:

Cel mai probabil se usuca.
Asa mi se intampla mie de la niste pastile pe care le luam pentru acnee.
Foloseste Neopreol. Mi-a fost recomandat de Dr. mea dermatolog. Dar vezi ca miroase oribil! A peste :-&

| mihaicelsfant a răspuns:

Frate stai linistit nu ai nimic, si eu am patit la fel. trebuie sa ai vitamina nu stiu carre in corp

| cherry127 a răspuns:

O crema grasa de la Nivea (pentru bebelusi).Eu pe asta o folosesczhappy

| halogen001 a răspuns:

E bun bepanthen unguent - se poate lua tub de 100g si e mai ieftin decat daca cumperi tub de 30g.

| Xpressurself a răspuns:

Mergi la dermatolog. incearca sa specifici orce detalii care s-ar putea sa ajute medicul sa sa ia cea mai buna decizie. va trebui sa intrebi.
ai miinile calde tot timpul? racoreste-le din cand in cand in apa rece sau un lighean cu apa cu gheata. si foloseste o crema hidratanta cat mai naturala, posibil de la un magazin naturist.
dar ar trebui sa vezi un dermatolog.

| Crisstiinaa2 a răspuns:

Neutrogena este o crema foarte buna, dar poti incerca si o crema de galbenele sau sau una hidratanta de calitate..totusi intreaba un medic sau la farmacie. happy

| ailyn22 a răspuns:

Mergi la un medic unei prietene i se intampla asta deoarece are o alergie la orice metal

| eXtremeAdy a răspuns:

Lipsa de calciu