| ioanamy a întrebat:

Buna TPU
Am o problema la picior.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat.
Am ridicat niste greutati un timp si am avut durere de spate dar trecatoare, apoi am mers o zi m-am plimbat si am facut sport mult mai mult decat de obicei si deodata am simtit ceva la genunchi, o durere.
Asta s-a intamplat acum 2 saptamani si intre timp am incercat sa limitez efortul si mi-a dat medicul reteta de antiflamatoare 3 zile Piciorul nu este umflat. Durerea nu a trecut. Simnt durerea si cand merg si cand stau.ma doare si coapsa foarte tare si gamba si genunchiul. Astazi am fost la ortopedie si radiografie si din punct de vedere osos nu am nimic. Mi-a recomandat analize mai amanuntite. Mi-am luat nurofen forte, calciu pentru oase.
Dar nu inteleg ce as putea avea. O fii de la muschi? Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Pot fi ligamente desprinse, inflamatia muschilor etc.
Aceste fenomene apar mai ales daca nu ai facut suficiente- si corecte incalziri inainte de eforturi mult marite, respectiv exercitii de relaxare dupa.
Se poate trata prin relaxare de 2-3 saptamani + bai calde in vana /piscina, dupa care reluate treptat antrenamentele.