| RoberTCr90 a întrebat:

Buna TPU.
Am o problema la piciorul stang.In vacanta nu prea am facut miscare mai mult am stat si dupa 1 saptamana si unpik am fost la antrenament la fotbal.Totul a fost bine iar a doua zi ma durea fix sub genunchi la 2 unghii sub genunchi ma durea tare si nu prea il putem indoii si misca prea mult. mi sa si umflat si daca calcam pe varf mai putin si picam pe spate... daca apas pe umflatura ma doare.si incerc cu exerciti dar nu prea le pot face.Va rog ajutati-ma ziceti-mi daca e ceva problm si trebuie sa merg la doctor sau e de la sine. dau funda.oriice.numai cat mai repede. am 12 ani.am citit pe net ca la varsta asta mai incept dureribig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aleks_9217 a răspuns:

Frateeeeee... de prima data cum ai vazut ca e ceva mai serios trebuia sa te duci la medic... bine hai poate nu chiar in prima zi ca mai sunt astfel de lovituri, umflaturi, etc si mai bine te duceai la doctor dupa 1 zi sau 2 daca nu ai vrut din prima zi in care ai observat plus ca daca nu iti trece si se agraveaza poate sa se faca complicati si "Doamne Fereste" patesti ceva PS:sper sa te faci bine

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dai orice? Funda este a ta sau a site-ului?
Mergi la medic să vezi care este problema!
Pa, pa.

| eu17 a răspuns:

Salut. pune o foaie de varza si\sau gheata, daca nu se dezumfla in 1-2 mergi la un doctor, poate fi mai complicat. insanatosire grabnica

| RoberTCr90 explică:

Mia mai trecut dp 2 zile... sper sa treaca pana la meci.am mai facut exerciti...