anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
Am o problema. Ma confrunt cu o durere abdominala inferioara. Am fost la medic crezând ca am o infecție urinara având disconfort in zona intima. Mi s-a făcut o ecografie, analize și nu au găsit nimic, au spus sa este în regula. Am avut un chist ovarian acum 3 luni de 5 cm și am avut de luat anticonceptionale 3 luni, dar am luat doar doua și acum 2 săptămâni am întrerupt, e posibil sa fie din cauza asta durerea. Aceasta apare și în timpul actului sexual, indiferent de pozitie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| nevermind1234 a răspuns:

Dacă încă te doare in timpul actului sexual e posibil sa fie acel chist, sau altul. E doar o părere personală. Cel mai bine mergi la un control ginecologic și așa scapi de îndoieli.

| eu2999 a răspuns (pentru nevermind1234):

M am programat, dar la ecografia normala nu s-a vazut decat unul care este foarte mic, cel pe care l am avut, care de la 5 cm a ajuns la câtiva mm, nu stiu ce sa zic