| kiteen a întrebat:

Am o problema: ma doare incheietura mainii cand o misc sau cand incerc sa ridic ceva. Am mai simtit dureri de genul, dar nu le-am luat in seama pentru ca treceau repede, dar de data asta ma doare ceva mai rau.

Aveti idee de la ce ar putea fi? Vi s-a intamplat? Ce ati facut? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| s4a a răspuns:

Buna. Probabil ca ai o inflamatie a ligamentelor. Ia o aspirina, maseaza-ti incheietura cu Diclofenac sau Clafen si aplica o compresa fierbinte pe zona dureroasa.

3 răspunsuri:
| any3la a răspuns:

Mergi la medic, poate ai o luxatie sau intindere musculara. Fundita?

| kiteen explică:

Multumesc pentru raspunsuri. Durerea a tinut cam 1-2 zile. Am folosit Voltaren si mi-a trecut happy

| fast4ever a răspuns:

Am aceeasi problema de 3 zile ma doare incheietura mainii cand incarc s-o misc catre interior. Ma doar destul de tare si de atunci nu pot sa mai fac flotari sau sa ma sprijin in mana. Daca tin mana normal nu am nici o problema ba chiar am impins o dacie si nu am nici o problema, dar cand o indoi de la incheietura simt ca innebunesc.