| sftb a întrebat:

Buna TPU am o problema ma doare o masea acuma s-a umflat foarte tare parca am o portocala in gura si iau antibiotice dar nici un rezultat s-a umflat mai tare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, ai un abces dentar ( puroi la o masea/dinte ) şi NU-l poţi trata "acasă".
Cel mult, poţi să-ţi pui o compresă cu apă rece pe maxilar ( în exterior, pe faţă ) în zona unde este inflamaţia/abcesul.

TREBUIE să mergi la medicul stomatolog pentru a vedea care este motivul acelui abces : eventual, o să-ţi facă un drenaj ( ca să aibă pe unde se scurge puroiul ) şi o să-ţi prescrie un antibiotic adecvat!

Toate cele bune.

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Antibiotice cum iei, dupa ureche? Pune foaie de varza verde un pic crestata/pisata la abces, o sa dezumfle zona. Oricum, asta e solutie temporara - mergi URGENT la stomatolog!

| PopAdrian a răspuns:

Du-te la un dentist rapid! Nu-i de glumit, iar pe viitor nu te mai juca cu antibioticele, uneori pot agrava problemele avute. Insanatosire cat mai rapida!

| Lisiele a răspuns:

Ce antibiotic ai luat? Calmante ai luat?

| Shi_Atat_Raul_1996 a răspuns:

Styu cum e!
Eu iti sugerez sa te culci pe o perna mai racoroasa cu partea unde tii umflata maseaua! Si sa te spelii in fiecare dimineata, amiaza si seara pe dinti! Si in cateva zile iti v-a trece!

| 199923191993012 a răspuns:

Eu as zice sa mergi al dentist pana nu se agraveazawinking!