| 7DaysCuPortocale a întrebat:

Buna TPU happy. Am o problema mai ciudata. Ma mananca sanul stang. De ce? Vreau sa mentionez ca am 11 aniwinking daca ma ajutati, funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Mancarimea aceasta este din cauza procesul de crestere. Nu trebuie sa te ingrijoreze.
http://www.i-medic.ro/......pubertatii

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Fiindca esti in crestere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pofta buna sanului.Cred ca pana acum tea mancat.

| daydreamer a răspuns:

Sanii tai au inceput sa creasca, e ceva normal!

| miln a răspuns:

Te mananca fiindca iti crestebig grin
Fundabig grin?

| Miruu12 a răspuns:

Sa stii ca si eu am aceeasi problema chiar in acest moment si chiar cel stang ma mananca si pe mine rau de tot.sad.

| MikyBaby a răspuns:

Incep sa. ti creasca sanii.Asa o sa ti se intample mereu cand o da sa creasca. Si cand o sa ai menstruatia ti se vor intarii sanii si te vor manca un pic si nu neaparat amandoi odata tongue

| emma10140 a răspuns:

Si eu am tot 11 de fapt aproape 12. De ce sa te manance pate ai o buba sau un cos sau ai facut iritatie sau vei primi bataie