| PosteXD a întrebat:

:* am o problema happy maine e o petrecere trasnet si eu am febra nu mare 37.7 crying Ce pot sa fac sa merg :Xhappy multumesc anticipat laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Serbi se numeste gheara dracului si nu are nici o legatura cu febra ci cu reumatismul laughing... pai nu e temperatura mare dar sa vezi daca mai creste...

| hamstericious a răspuns:

Te dai cu crema Puterea ursului sau Gheara ursului...ma rog, dar contine venin de vipera:te ajuta clar... Funda?

| PosteXD explică (pentru hamstericious):

Da am incercat ceva remedii naturale gen coada lului sau gheara dracului si a mers SI o fost fain la petrcere :*

| alexandra2859 a răspuns:

37.7 nu este febra mare nu iti face griji cand o sa ai temperatura 39.0 si sus sa iti fie fricahappynu iti face griji nu o sa patesti nimichappyeu am temperatura corpului normala 37.2, intelegi? nu iti fie frica.

| LapteProaspat a răspuns:

Intri in frigider