| TheStranger a întrebat:

am o problema, maine trebuie sa plec cu autocarul in Germania, si nu stiu ce sa fac ca sa nu-mi fie rau, mai ales ca eu am si lipsa de calciu. Drumul e foarte lung, va rog frumos sa ma ajutati, daca e vorba de medicamente atunci tin sa va anunt ca nu mai am deloc timp sa vorbesc cu medicul de familie sau sa merg la farmacii. E urgent, dau funda si vot!
Va multumesc!; D

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PetreConstanta a răspuns:

Stoarce o lamaie si pune zahar fa-ti o limonada si cd iti este rau bei din ea Am uitat sa pui si apa

8 răspunsuri:
| mymed a răspuns:

Stai mai in fata si fixeaza un punct din departare, aseaza-te in sensul de mers, nu manca foarte gras sau foarte aromat de dimineata si eventual ia un medicament impotriva raului de miscare.
http://mymed.ro/rul-de-micare.html

| PetreConstanta a răspuns:

Multumesc

| deliam_8720 a răspuns:

Eu iau Emetostop, e destul de bun daca il iei cam cu o ora inainte de plecare.

| andrutza_3684 a răspuns:

Poti sa iei de la plafara pastile special pentru raul de masina.La mine a functionat.Am mai citit intr-o revista cum ca daca ti-ai lipi leocoplast sub buric in forma de cruce.Incerca si tu.:*

| lyza_5707 a răspuns:

Emetiralul e bun pentru stari de voma, si eventual poti lua calciu cu magneziu de la wallmark(e doza forte asa ca o pastila e suficienta)...stai undeva la mijlocul autocarului, ia-ti ceva muzica buna relaxeaza-te si drum bunhappy

| lorenica12 a răspuns:

Pai ar trebui sa iti iei o almaie si sa incerci sa o mananci daca iti este rau sau sunt unele bratari pentru voma. sper ca te-am ajutat

| yuuki_9417 a răspuns:

Pai in primul rand sa iti ieicat mai multe pungi si sa stai in primul rand in autocar ca sa te uiti la drum ca atunci nu ti se face rau
sa bei cat mai mult lapte si sa mananci carne(asta pentru lipsa de calciu)

| Kokutzza_6966 a răspuns:

Pai in primul rans si eu am rau de masina de foarte mult timp...primul sfat ar fi sa nu bei prea multa apa,sa nu mananci in exces, sa dormi mult, sa nu te agiti si sa iei coculine un medicament foarte bun se gaseste la orice farmacie si nu costa mult