Pai e normal, ti-a venit un pic mai repede decat trebuie dar nu cred ca e cazul sa iti faci griji, se mai intampla sa iti vina asa[chiar si mie uneori]
Buna...
de ce nu mergi la medicul de familie? O sa te lamureasca, nu trebuie sa iti fie rusine.Cu toata increderea du-te.Eu ma gandesc ca ai hemoragie, dar e o problema delicata asa ca du-te fara nici o retinere. Bafta!
Am uitat sa mentionez ca am toate simptomele pe care le aveam si pana acum cand imi venea menstruatia.
Hello!
Este posibil sa nu fie un motiv de ingrijorare daca ai luat Clorocalcin [sau ai facut tratament mai lung cu Ca]. Poate fi vorba de o hemoragie. Mergi la medic si fa-ti analizele.
Buna draga!
Cel mai bine este sa mergi la un medic de familie sau la un medic ginecolog. Ei sunt in masura sa iti dea un raspuns concret si sa iti ofere un ajutor.
Dar, am patit-o si eu, si era doar o dereglare hormonala....Deci poate fi si la tine aceasta problema. Dar nu toate organismele sunt la fel....asa ca, consulta un medic!
Sper ca am fost de ajutor :*
Bună!
NU ai dat detalii : vârsta, datele ciclului menstrual pe cel puţin ultimele 6 luni, dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, dacă au mai fost astfel de dereglări ( în trecut ), dacă ai fost la ginecolog pentru dereglări menstruale, un eventual diagnostic, eventuale tratamente, etc.
Dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, atunci sunt NORMALE astfel de dereglări şi NU ai de ce să te îngrijorezi!
De asemenea, poate fi vorba de o dereglare hormonală "izolată", dacă NU au mai fost astfel de dereglări în trecut.
Sau, poate că ciclul tău menstrual este mai scurt.
Toate cele bune.
Ai avut un ciclu menstrual mai scurt, de doar 23 de zile. Nu e chiar asa de grav. Nu ai spus care este durata obisnuita a ciclurilor tale menstruale si nici cati ani ai. daca esti mica (sub 16 ani), nu e motiv de ingrijorare. Daca esti mai mare, ar trebui sa te vada un ginecolog (pentru ecografie daca esti virgina, pentru consultatie daca nu)