E normal, de vina e stresul, antibioticele, dereglarile hormonale etc.
se va regla in timp.
bafta
Nu este grav, stai linistita. Este posibil ca luna asta sa lipseasca. Nu dispera, sunt sigura ca nu este nimic grav. Dar asteapta pana luna viitoare, daca va fi la fel, mergi la medic. Am patit si eu, dar pe la varsta de 13-14 ani, nu mi-a venit o luna. Multa sanatate.
Dara stai calma ca nu e nimic asa am patit si eu o luna e normal dar dupa asta s-ar putea sa vine mai tare ...deci ia calciu cu cateva zile inainte si dupa. Apoi manaca bine si multa sanatate
Si eu am patit! nu m-am speriat pentru ca stiam ca nu am cum sa fiu insarcinata din acelasi motiv ca si tine. Daca nu vrei sa mergi la un medic, vorbeste cu mama / sora ele te vor ajuta!
Nu e nicio problema...se intampla oricui. Daca cumva se intampla mai des sau nu-ti vine cateva luini mergi la un ginecolog sa-ti dea niste anticonceptionale sa il reglezi
Buna! Iti dai seama si tu ca nu e normal daca a trecut mai mult de 2 ani de cand ai avut ciclu.S-ar putea sa ai anemie cum am eu ( de pe data de 10 iulie abia astazia mi-a venit menstruatia si eu sunt tot virgina ). Grav nu este, nu ai altceva ce face decat sa astepti, sau poti merge la ginecolog. Oricum este imposibil sa fii insarcinata.
anonim_4396 întreabă: