| doreal a întrebat:

Buna TPU am o problema, mi-a venit ciclu pentru príma data pe 16.04. 2014 si tot am, imi fac griji, nu mi s a oprit, eu stiu ca te tine 3-4 zile dar vád ca Nu se mai opreste deloc sad. Nu mai imi vine asa tare dar imi fac griji.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai motive de îngrijorare :)

În general, o menstruaţie normală durează între 3-7 zile; dar, în PRIMUL an de CM sunt posibile menstre mai LUNGI ( de 7-10 zile, sau chiar de 2 săptămâni )!
Iar tu eşti doar în a 7-a zi; în plus, menstra nu este abundentă - deci, NU e nici o problemă;)

NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.

Toate cele bune.

Sărbători Fericite!

http://i.imgur.com/t0pIB.jpg

3 răspunsuri:
| Randomland a răspuns:

Buna happy Nu este o regula sa te tina 3-4 zile sa stii. Depinde de ce organism ai. poate sa te tina si 10 zile, si mai mult. Nu iti face griji, de obicei prima data te tine mai mult.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Durata normala a unei menstruatii este intre doua si sapte zile, tu esti doar in ziua a sasea, nu ai nici el mai mic motiv de ingrijorare. In plus, primele menstruatii pot dura pana la 10 zile, fara motive de ingrijorare.

| DongYiJang a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca asa e prima data cand ai ciclu. Atunci probabil corpul se obisnuieste cu dezvoltarea ta fizica. Multa sanatate!