| Iubireameamika a întrebat:

Am o problema mi-au aparut carcane invinetite, foarte tare sunt vanata, ce pot sa fac, ce imi recomandati, intr-adevar stau pana tarziu seara uneori dorm 4 ore. Dar cu somnu am incercat sa imi revin, golosesc mult telefonul... ce imi recomnadati ca leac sau vreo crema sunt ca un zombi cu ochii vinetii... multumesc din suflet

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista leac, crema, descantece sau altceva sa-ti schimbe ochii vineti, dar exista ajustarea somnului, acdn mergi la culcare la ora 9 sau 10 seara si dormi pana dimineata, iar in timp (1-2 luni) ochii isi vor revenii la normal cat si organele interne si creierul, care acum sunt afectate de lipsa somnului de noapte, de lipsa serotonienie si melatoninei, 2 hormoni vitali, care nu se mai prdouc daca nu dormi inter 10 si 2 noaptea.
Lipsa somnului de noapte, afecteaza grav creierul, neurologic dar si psihic, incepand cu probleme de anxietate, atacurid e panica, insomnii, paranoia, schizofernie samd.

0 răspunsuri: