Nu stiu, prostia oricărui tânăr. Distractie si iar distracție dar pana nu mi-a fost rau nu mi-am dat seama
Asa e. Problema este ca le-ai amestecat. Si neavand experienta in domeniu, ti-a fost rau.
Tensiunea e ok. Frica e însă la nivel prea înalt. Unii cat tine mor și de frică.
Să dau un exemplu. Când se testează medicamente pe cobai, trebuie omorâți cu grijă, căci dacă nu, ei fac ulcer de frică înainte să moară. Astfel frica îmbolnăvește, și pe șoareci și pe noi, căci suntem veri indepărtați.
Ai grijă când amesteci iarba cu alcool. Am făcut și eu asta de revelion si a doua zi m-am trezit si nu știam pe ce planeta mă aflu,am văzut într-o depresie foarte mare,dar mi-am revenit. Atacurile de panică nu este o urgență medicală, știu că atunci când îl ai crezi că o să mori,dar de fapt nu este așa, m-am confruntat la fel cu așa situație, credeam că nu-mi ajunge aer și o să mă innadus, apoi m-am calmat și a trecut. Dacă ai ceva nesiguranțe, pleacă la doctor pentru analize generale să vezi dacă totul e bine
Ce ai facut sa iti revii? si in cat timp?
Am băut multă apă, am vorbit cu iubitul ca să nu atrag atenția la deprimare, 2 zile maximum îți trece, asta e un fel de mahmureala
Mie nu prea m-a trecut si o am de ceva timp, faza e că am uneori atacuri de panica si inca sunt stresat pana nu imi fac analizele si un consult.Mersi oricum
Dar 90 nu este asa rau. eu am tahicardie si am ajuns la peste 150 de batai pe minut in repaus, tinand asta vreo 24 de ore, scazand usor-usor. doar simti ca iti bate tare inima sau te si inteapa?