| Dope a întrebat:

Bună TPU, am o problemă minoră, să spun aşa! Am 12 ani (împliniţi în 8 decembrie), 1.53 m şi 46 de kilograme. E normal? Mie nu mi se pare... Cred ca sunt prea plinuţă, dar nu se vede. Doar în zona abdomenului, pentru că sunt mai tot timpul balonata. Aş vrea nişte meniuri foarte sănătoase şi uşoare prin care pot să mai dau jos 2, 3 kilograme şi ceva care să mă ajute să scap de balonare. Mulţumesc aniticipat! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Hmm,poate asa ti se pare tie ca esti mereu balonata. Daca vrei sa slabesti,incearca cat mai mult sport, sigur ai un stadion de alergare, acolo unde stai, sau daca nu, mergi cat mai mult pe jos.Degeaba mananci sanatos si nu faci miscare, asa iti menti actuala greutate, nu o dai jos.Incearca sa eviti curele de slabire, sunt foarte nocive pentru organism.Nu e greu, iti trebuie doar putina vointa.Mult succes!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 50, 5 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai chiar cu 4 kg mai puţin decât greutatea IDEALĂ, aşa că, e perfect!

NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Esti apropiat de greutatea normala, ideala cum s-ar spune.
Nu ai nevoie de niciun meniu, mentine-te asa cum esti.
Te pup!

| CMaria21 a răspuns:

Recomand inotul te relaxeaza este si placut si te ajuta sa slabesti!

| comsacodrut a răspuns:

Intreaba un doctor un meniu de slabire potrivit tie

| Miiiiryam a răspuns:

Pai. In primul rand trebuie sa renunti la paine, la dulciuri, la sucuri. Si sa nu mai mananci seara, dupa ora 18:00. A, si sa nu te ridici niciodata satula de la masa! In rest, poti manca orice! Si nu trebuie prea multa grasime pe carne! Poti manca de cate ori vrei pe zi! Dar putin. happy Sper sa te ajute! FUNDA?