| marius_8727 a întrebat:

: ) Am o problema, nu cred ca o pot numii handicap, dar sunt slab, am 15 ani si 1.70 m, dar mainile mele sunt foarte foarte subtiri. >:" Ce imi recomandati? Sa fac sport, sa mananc fructe, sau o sa mi se dezvolte corpul cu timpul?
Multumesc, si astept raspunsurile voastre!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Academia Tehnica Militara =ofițer ( adică idiot care urlă ) și inginer Academia Fortelor Terestre == idiot care urlă la soldați Dar nu poți să dai la medicină -pe vremuri era și medicină militară-, sau la politehnică că oricum nu te ajută teribil fizicul că nu ai făcut suficientă gimnastică și suficient sport!
Sa faci sport, și gimnastică și sa mănânci de toate inclusiv
fructe, legume, carne, ciuperci șamd.
Învață și ceva karate sau altă artă marțială să știi să te aperi dacă ești atacat & nu mai fii „ putoare!":
unde se intră mai ușor,
unde este mai puțin de muncă șamd
citat din persoane celebre :
„„ Salut TPU! M`am decis sa optez pentru. o cariera militara. Ce sa aleg Academia Tehnica Militara, sau Academia Fortelor Terestre?

Unde este mai usoara admiterea?

Care este mai usoara?,
dar mai avantajoasa? ""

Cel mai avantajos dacă ești jigodie este să te faci popă, că ăia nu fac decât să paraziteze!

Răspuns utilizator avertizat
| bubzbeauty a răspuns:

Ai uitat sa iti spui greutatea dar, dupa parerea mea ar trebui sa tragi de haltere si poate sa practici un sport care iti intareste muschii, gen inot sau basiet...
sper ca ti-am fost de ajutortongue