Daca iti dai cu crema pe cosuri sau intr-un loc unde aveau sa fie cosurile, este normal ca ele sa sa se coaca, pentru ca asta e efectul cremei.
Dupa ce cosurile ti se coc, nu trebuie sa le spargi pentru ca astfel le inmultesti. Maiastepti putin pana iti dai iar cu crema, si vor disparea ele singure.
Daca totusi e neaparat nevoie sa le spargi, imediat dupa, trebuie sa iti dai cu crema antiacneica. Stiu ca o sa ustere putin, dar asa trebuie.
Si eu am de ceva vreme cosuripe sub piele, dar mie imi trece doar cu crema antiacneica.
Ms mult! Eram ingrijorat,ca nu prea se vedeau inainte, in schimb de cand dau cu creme o inceput sa se faca vizibile si credeam ca mai rau am facut, deci multumesc fain de tot.Mai linistit! Desi sunt baiat vreau sa am ten de papusa, ca frumusel sunt, dar alea 2-3 cosuri ma strica, nu-mi plac.
Eu m-am luptat cu acnee timp de 8 ani de zile, si am reușit sa scap după ce am găsit un medic foarte bun si un tratament excelent.
Medicul mi-a dat sa îmi cumpăr împotriva acneei creme pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai( Tea Tree ) de la Thursday Plantation.
După un timp de utilizare, efectele au început sa se vadă vizibil. Tenul meu a început sa devina mai curat, coșurile si punctele negre s-au uscat si treptat am scăpat complet de acnee.
Îți recomand cremele, pe mine m-au scăpat complet de coșuri si puncte negre.