| marinelaaaaaaouowoeo a întrebat:

Buna TPU, am o problema, nu știu dacă trebuie sa ma îngrijorez sau nu. Ieri am mâncat ceva mâncare și câteva dulciuri, toată ziua n-am avut nicio durere. Seara in schimb pe la 02:00 și ceva m-a apucat o durere insuportabila de burta, nu mai zic ca am vărsat de 4 ori. Însă azi dimineața când m-am dat jos din pat m-a apucat o amețeala grea de nu mai am știut de capul meu, dar acum sunt bine. Voi ce ziceți de la ce poate fi? (țin sa menționez ca am doar 16 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Trebuie să sunați la medicul de familie, vorbiți cu părinții dumneavoastră. O indigestie datorită faptului că ați amestecat alimentele, eventual mâncate calde, apoi ați băut ceva rece și foarte rece.
Amețeala este doar o consecință a faptului că ați ieșit afară și ați vărsat. Este o deshidratare, o eliminare de minerale, electroliți.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Indigestie sau toxi infecție alimentara. E posibil ca ai mâncat ceva ce nu ți a priit sau era expirat. Ia un redigest și un mutilium. Dacă nu îți trece, mergi la medic.