| Alexandru141412341 a întrebat:

Buna,TPU am o problema.Parca nu mai simt ca am sentimente parca nici nu gandesc logic nu stiu ce se intampla cu mine. Ofer funda cel-ui mai bun raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu mai simti ca ai sentimente? Ma bucur. Te maturizezi cred, nu erau sentimente, ci niste idei despre ce ar trebui sa simti. Daca nu gandesti logic, nu te mira, logica e foarte grea. Nu gandeai mai logic nici inainte, dar acum iti dai seama, ceea ce e un progres.

| Alexandru141412341 explică (pentru minrest):

Cred ca de la sti tu ce da o s-o las de o parte.

| minrest a răspuns (pentru Alexandru141412341):

Personal, nu cred ca e de la asta.

| Donsavas a răspuns:

Vei avea sentimente si ganduri diverse in viata. Ia-le ca pe niste simple trairi pe care trebuie sa le experimentezi!

| Morfino1 a răspuns:

Bac sau capacitate de ce suferi? Nu există asa ceva du-te afara plimbate, gândește-te la ce e bună viața. Trăiește!

| GodOfThat a răspuns:

Probabil pubertatea, incearca sa gandesti pozitiv, sa gasesti ceva ce iti place, deseneaza, vizioneaza un film, citeste o carte, orice. Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva, si o sa uiti de toate chestiile de genul.

| paula238104 a răspuns:

Probabil ai trecut printr-un moment care te-a marcat și nu știi cum poți trece peste..nu te mai gândii la lucruri care îți întunecă mintea. gândește limpede și totul se va rezolva de la sine :*