| FanOfPostMalone a întrebat:

Am o problema. Port aparat dentar din 2017, nu am avut o problema extrem de gravă doar puțin strâmbi. Problema e următoarea: am avut pana luna trecuta impresia ca incisivii centrali superiori sunt perfect drepți dar a fost doar o iluzie. Și mi-am dat seama când am zâmbit cu dinții intr-o poza și am văzut cât de strâmbi sunt. Aproape unul peste altul. Ortodontul nu a observat asta și mi-a spus ca ar vrea ca data viitoare sa mi-l dea jos însă eu i-am zis despre problema. Mi-a dat dreptate și mi-a dezlipit un bracket de pe unul dintre incisivi și mi l-a relipit. Din pacate nu văd nici o schimbare! Pe 30 Decembrie mi l-a pus la loc si mi-a spus ca nu îmi garantează ca pana la sfârșitul lunii ianuarie se vor indrepta. Ce parere aveți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ramo024 a răspuns:

Trebuie să ai răbdare. Poate se vor îndrepta dinții și vor arăta așa cum îți dorești.