| nevermind_3854 a întrebat:

Am o problema si cred ca este grav, as dori pareri va rog pentru ca m-am panicat. Azi in timp ce faceam un dus am descoperit cand am vrut sa ma spal inauntru o galma ca numai asa-i pot spune, in interior pe partea dreapta si m-am speriat. Nu doare dar mi-e frica si sa incerc sa verific din nou. Va rog daca aveti idee ce ar putea fi, sa ma ajutati cu un raspuns? Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa fie doar un fecalom din rect pe care sa-l palpezi prin peretele vaginal. Dar e greu de spus, de vreme ce nu dai nici un fel de detaliu. Cel mai bine este sa mergi la ginecolog, chiar daca e posibil sa fie o alarma falsa.

| nevermind_3854 explică:

Multumesc far4on stiu ca ai dreptate si voi merge cu siguranta la medic insa nu pot dormi linistita si ma gandeam ca poate mai exista cineva pe aici care s-a confruntat cu o situatie similara si imi poate spune cate ceva.

| NatureSelf a răspuns:

Nu ai citit regulamentul, cand ai o problema cu sanatatea, probleme cu corpul, trebuie sa mergi la doctorul de familie, ginecolog. ca or fi pe aici experti TPU, asta nu inseamna ca sunt si ginecologi buni. apoi consultati medicul. si el sigur va stii ce sa faci in asemenea situati.