Paaai,
In ultimul timp au fost viroze, si eu am avut asa ceva. Cel mai bine e sa te duci la un medic pentru a-ti prescrie un spray de nas.
Eu iti recomand sa incerci sa-l desfunzi sufland cat mai des, si chiar daca va fi enervant pentru cateva saptamani, sa suflii incontinuu, vei vedea ca va fi mult mai bine. Sufla insa nara cu nara, adica iti astupi o nara si suflii cu alta si invers.
Nu trebuie sa te impacientezi, sunt doar niste urmari, sunt sigura. Adica si mie mi s-a intamplat exact la fel, totul este sa gasesti spray-ul care sa te ajute. Nici pentru mine olinth-ul nu a fost bun, in schimb am fost placut surprinsa cand am vazut efectele vibrocilului. Insa cu vibrocil iti vine sa stranuti si astfel trebuie sa iti pui de mai multe ori pana o sa se desfunde .
Oricum poate vizitezi un doctor, ti-ar face umlt mai bine .
Mult noroc!
Trebuie sa te duci la un medic.si eu am patit asa si am facut viroza respiratorie
Sh mie mi s-a intamplat asa dar trebuie sa mai astepti o vreme sh apoi o sa treaca
Aerosoli cu aparat Omron-solutie din: ser fiziologic+ flixodite.(reteta data de pediatru pentru.copii) 2 ori pe zi, min 2 sap.