Oriunde l-ai pune, este un corp strain in gura si-ti trebuie cateva zile sa te obisnuiesti cu el. Cand ai senzatia de greata si voma inspira adanc pe nas si ia bomboane mentolate.
Pana o sa te obisnuiesti cu ea in gura, cand ti-e greata, ia cate o bomboana mentolata si vei vedea ca iti trece senzatia de voma.
M am gândit sa imi dau altul mai spre vârful limbii... Tu ce crezi? Oare starea este aceeași? Nu as vrea fie totul in zadar
Oriunde l-ai pune, este un corp strain in gura si-ti trebuie cateva zile sa te obisnuiesti cu el. Cand ai senzatia de greata si voma inspira adanc pe nas si ia bomboane mentolate.
Hei.
Cu timpul o să te obișnuiești și nu o să ți se mai întâmple asta. Stai calmă, probabil ești tu mai sensibilă. O să fie bine.
Baftă.
Totul a fost foarte bine facut, nu de asta ma îngrijorez, imi creeaza o stare de greață. M am gândit si am zis ca poate e putin cam in spate dat dar am citit si ei l au poziționat ok. Problema rămâne la mine ori o sa dureze pana psihic ma obișnuiesc cu el ori chiar nu sunt făcută pentru asa ceva
Am scos bila de sus si stau cu el asa fără nici o problema, pana se dezumfla limba si imi caut cu tija normala( cea mai mică presupun)... Am văzut de internet o tipa cu un Pierce transparent fără bile... E ciudat de explicat dar am căutat pe câteva site URI si nu am găsit. Https://www.youtube.com/watch?v=ZZZuudTmKO8 e linkul si undeva la minutul 3:30 voi știți?
dobrin1019 întreabă: