| BlancaFantasma a întrebat:

am o problema si sper sa ma puteti ajuta voi ca nu stiu ce sa fac...acum un an si ceva am fost la dentist unde am facut un detartraj.de atunci am o problema la buze mi s`au uscat rau, nu stiu cum sa explic.am fost la vreo 3dermatologi si fiecare a pus alt diagnosticsad oricum rezultatele se leaga toate duc la :STOMATITA.ati avut vreunul dintre voi problema asta? si daca da vi s`au uscat buzele rau de tot?[nu prea stiu cum sa explic aici]eu nu stiu ce sa mai fac m`am saturat sa stau mereu cu grija ca mi se usuca buzele si parca din ce in ce mai rau e chiar daca am urmat tratamentsad sper sa gasesc pe cineva cu aceeasi problema ca nu stiu ce sa mai faccrying va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Unbearable a răspuns:

Buna.
Nu am avut stomatita.Sincera sa fiu, nu cred ca din cauza stomatitei ai buzele uscate. Poate sunt deshidratate, nu stiu... Dar totusi, iti voi da un sfat: cumpara-ti un balsam de buze de la nivea, este foarte bun, si eu am avut ca tine buzele mai uscate, dar am folosit acel balsam in fiecare zi, si acum buzele au revenit la normal. Sper ca te-am ajutat.
P. S. : Bea multa apa! Te va ajuta, si iti va hidrata buzele.
Pupicikiss.