| ChuPaChuPsPinK a întrebat:

Buna TPU sad Am o problema. si vreau daca puteti sa ma ajutati happy
Azi la sport cand am fugit. mi-am sucit piciorul stang. de sus din pulpa[Nush cum sad]... Nu mai puteam calca pe el si acum cand calc pe el. ma lasa deci pot sa cad daca nu ma tin de ceva. Oare sa fie cv cu el sau numai putin. Multumesc pentru cei care raspund. Daca ma ajutati bine va ofer fundita :*. Va pup :* :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MireeeLa a răspuns:

Nu e rupt ca daca ti se rupea ti se invinetea si se unfla ori e o luxatie ori o entorsa dar trebuie sa til mobilizezi adica sa te duci la farmacie si sa iti cumperi o banda speciala dar trebuie neaparat sa consulti un doctor!

3 răspunsuri:
| DanuTzCarbon a răspuns:

Prietene... dupa cum stii nici o problmea medicala nu trece instant. Poti astepta o saptaman sa vezi cum mai mergi. Sa nu incerci sa alergi sau sa te lasi pe el prea tare. Daca nu trece durerea in jur de o saptamana (ramane la fel) poti merge la doctor. Daca mai vezi diferente de bine mai poti rabda un pic...
Bafta!

| Oana_4980 a răspuns:

Pai trebuie sa te duci neaparat la medic. Am intrebat-o pe mama mea si a zis ca trebuie. Sper ca te-am ajutat. happy Bafta cu piciorul!

| enax a răspuns:

E un simplu carcel, dupa un timp iti va trece... si eu am avut carcel si nu puteam calca pe picior daca imi venea dintr-o data puteam cadea pe jos, deci ai inteleswinking sigur e carcel ca altceva nu are cum sa fie ca daca aveai piciorul rupt nu puteai nici sa te ridici de pe scaun de durere... mult noroc