| blackspe3d a întrebat:

Buna TPU.Am o problema.Transpir din senin la subrat.nu e vorba ca miroase, dar imi uda tricoul.ce sa fac? cum as putea sa scap de problema asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Buna
du-te la farmacie si cere DoveDeoCream este putin mai scump dar crede-ma este extrem de bun eu ma dadeam chiar si pe timp de vara odata si toata ziua nu aveam nici o problema. Hainele iti raman uscate chiar daca alergi sari etc plus prospetime.
Eu sunt extrem de multumita si sincer merita bani ..nu costa chiar asa mult in jur de 15 lei

| Azµre a răspuns:

Gasesti la farmacie o solutie cu formol speciala pentru asa ceva, iti dai cu ea periodic mi se pare ca odata la 3 luni ceva de genul si reduce cu pana al 60% trnaspiratia. Dar trebuie sa eviti sa mananci sarat, iute.