| GlitterGlitter20 a întrebat:

Am o problema un pic jenanta...
De 3 zile ma dor sfarcurile la atingere.Nu stiu din ce cauza...a patit cineva asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Cu plăcere!

Mai sus am observat că ai precizat că CM este de 40 de zile, deci ovulaţia poate fi aproximativ pe la mijloc - deci, cam la 20 de zile = adică 3 săptămâni ( cum zici tu )!

Nu cred să fie din cauză că-ţi cresc sânii deoarece, atunci te-ar durea tot sânul, NU doar sfârcurile.

Doar aceste 2 variante sunt posibile, iar cea mai plauzibilă este cea cu perioada ovulaţiei happy

O zi frumoasă.

14 răspunsuri:
| GlitterGlitter20 explică (pentru doctoressa):

Buna! Menstruatia nu trebuie sa imi vina... mi-a trecut acum 2 saptamani si de obicei vine la 40 de zile. Deci... nu sunt sanse.
Multumesc frumos pentru raspuns!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Sfârcurile sensibile/dureroase la atingere sunt, în general, simptome premenstruale!

Observ ( din precizarea ta ulterioară ) că NU urmează să-ţi vină menstra - deci, nu este vorba de asta.

În cazuri mai RARE, acest simptom este întâlnit ( uneori ) şi în perioada ovulaţiei : cel mai probabil, această situaţie este APLICABILĂ în cazul tău ( http://www.copilul.ro/......a6692.html )!

Toate cele bune.

| GlitterGlitter20 explică (pentru bursuc001):

Buna! Ovulatie, asa de tarziu? Nu e normal ca dupa menstruatie sa fie perioada asta? Menstruatia s-a incheiat pe 29 iunie... deci sunt aproape 3 saptamani.
Multumesc frumos!

| GlitterGlitter20 explică (pentru bursuc001):

Hei! De azi a inceput sa ma doara ambii sani... e clar ca sunt in perioada ovulatiei si de aceea.

| bursuc001 a răspuns (pentru GlitterGlitter20):

Cu plăcere!

Mai sus am observat că ai precizat că CM este de 40 de zile, deci ovulaţia poate fi aproximativ pe la mijloc - deci, cam la 20 de zile = adică 3 săptămâni ( cum zici tu )!

Nu cred să fie din cauză că-ţi cresc sânii deoarece, atunci te-ar durea tot sânul, NU doar sfârcurile.

Doar aceste 2 variante sunt posibile, iar cea mai plauzibilă este cea cu perioada ovulaţiei happy

O zi frumoasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Posibil sa fie SPM.
Sindromul premenstrual.
Probabil esti in perioada ovulatiei.
Te pup!

| Karmesytta a răspuns:

Trebuie sa-ti vina menstruatia sau iti cresc sanii! Menstruatia vine normal la 28 de zile nu la 40.

| GlitterGlitter20 explică (pentru Karmesytta):

Nu e regulat. Am mers si la medic...Asa vine la mine, la 40 de zile.

| Anonimus4512 a răspuns:

Daca ai exclus cu desavirsire posibilitatea unei sarcini si nu esti nici in apropierea menstruatiei, e posibil sa fie si pe un fond psihic aceasta durere. Desi multe simptome fizice pot aparea si pe un asemenea fond, daca ele persista sau se agraveaza e indicat sa faci si un control medical.

| GlitterGlitter20 explică (pentru Anonimus4512):

Sarcina este exclusa, nu sunt insarcinata pentru ca nu mi-am inceput viata sexuala si nici un sindrom premenstrual nu e.
Multumesc mult pentru raspuns!

| Ceaimic_Alex_2004 a răspuns:

Ai cancer