Daca ai inceput sa sangerezi aproape ca la menstruatie atunci e vorba de un avort spontan in desfasurare. Aseara ai avut crampe si dureri abdominala puternice care indica un avort iminent si trebuia sa fii mers urgent la ginecolog. In unele cazuri sarcina poate fi salvata si sangerarile se opresc. Se administreaza ceva intravenos care impiedica contractarea uterului si expulzia embrionului. Oricum trebuie sa te vada un medic care sa stabileasca daca se mai poate face ceva sau nu. Trebuie eliminate complet eventualele resturi de tesut ramase in uter daca sarcina nu mai e viabila. Poti ruga o ruda/sotul sau o prietena sa stea cateva ore cu cei mici. Multa sanatate
Ai 3 copii si intrebi pe TPU ce sa faci? Evident mergi la ginecolog! Si sotul ce pazeste? Liber de la munca sa stea cu cei 3 copii ca sa poti merge la investigatii.
Pai da am3 copii dar nu am avut încă asa ceva. Și întrebam doar.
Poate sa fie oare o pierdere de sarcina? nu as merge la doctor dacă nu e asa grav. Oricum ma duc dimineața am stabilit cu mama va sta ea cu micuța iar cele mari la școală și gradi. Mersi de răspuns oricum. Logic ca ma voi duce la doctor nu voi sta asa dar de soluție de moment am întrebat. M-am panicat de la amețeala aia care aflat asa un moment și a trecut ai apoi o stare de slăbiciune
Din cate stiu eu intepaturile si sangerarile anunta o sarcina. Ca ai carat o plasa de cumparaturi nu iti va afecta sarcina, ca n ai ridicat 20 de kg. Tu ai zis ca ai si greturi, deci este evident ca esti insarcinata. Felicitările mele, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!
Larisamonica întreabă: