Este un tip de hiperkeratoza (http://www.sfatulmedicului.ro/......a_3972)--- daca este dobandita, trebuie inlaturata cauza care o determina altfel, netratand cauza, nu poate sa dispara efectul ei. Deci, cauta intai cauza aparitiei acestei keratodermii--- unguentele, oricare ar fi, nu-ti sunt de folos daca nu tratezi intai cauza care determina aceasta manifestare cutanata. Numai bine!
Ai umblat prea mult prin gunoi sau ai atins animale, incearca sa-ti tii animalele depare de patul unde dormi, si sa te speli cu apa in fiecare zi si sapun, si o sa-ti treaca, sora-mea a trecut prin asta la 5 ani
Du-te draga la manastire si cumpara mir si da-ti pe maini de multe ori pe zi o sa-ti treaca Asculta-mi sfatul si ai sa vezi ca ma cauti sa-mi multumesti
Si eu am patit exact la fel, insa la mine nu a fost ceva grav.Eu am folosit crema de galbenele si a dat rezultate excelente! Incearca si tu! P.S: Este buna la aproape orice aceasta crema!
Ai pus intrebarea asta de mult si cum ai zis dureaza refacerea destul de mult asa ca as crede ca s-a dus acum, dupa atata timp